fbpx
Menu Sluiten

Over MVGM

MVGM, Dé vastgoedregisseur

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. MVGM voert als grootste vastgoedbeheerder van Nederland beheer over:

  • 60.000 huurwoningen,
  • 50.000 appartementen van bijna 3.000 Verenigingen van Eigenaars,
  • En tal van andere projecten.

Landelijke dekking en lokale aanwezigheid

Met een landelijke dekking met meer dan 600 medewerkers die werken vanuit 20 kantoren ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, VvE beheer, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed. Door de bundeling van krachten van de verschillende specialisaties kan MVGM een compleet geïntegreerde benadering bieden van (internationale) ervaring en kennis van lokale ontwikkelingen.

Innovatieve oplossingen

De markt is continue in beweging en MVGM speelt daarop in met nieuwe innovatieve oplossingen die aansluiten bij de mogelijkheden die door nieuwe technologieen geboden wordt.

Bent u als starter, samenwoner, echtpaar of startend ondernemer op zoek naar een nieuwbouw appartement? Schrijf u dan direct in voor 1 van de nog beschikbare woningen. U kunt zelfs tijdelijk (minimaal 6 maanden) huren bij ons en daarnaast hanteren wij flexibele huurvoorwaarden! We heten u graag van harte welkom tijdens het Open Huis op vrijdag 1 & 8 november van 16:00 tot 17:00.